• Pedicuremotor nattechniekmotor
  Pedicuremotor nattechniekmotor
  € 399,00
 • Pedicuremotor Nattechniek
  Pedicuremotor Nattechniek
  € 499,00
 • Pedicuremotor Nattechniek.
  Pedicuremotor Nattechniek.
  € 659,00
 • Pedicuremotor
  Pedicuremotor
  € 799,00
 • Pedicuremotor met Stofafzuiging
  Pedicuremotor met Stofafzuiging
  € 499,00
 • Pedicuremotor Duster met Stofafzuiging
  Pedicuremotor Duster met Stofafzuiging
  € 599,00
 • Pedicuremotor Nattechniek
  Pedicuremotor Nattechniek
  € 1.395,00
 • Basis Startpakket Pedicure ( zonder pedicuremotor )
  Basis Startpakket Pedicure ( zonder pedicuremotor )
  € 465,00
 • Startpakket Pedicure Incl. Pedicuremotor, Koffer en Ultrasoon
  Startpakket Pedicure Incl. Pedicuremotor, Koffer en Ultrasoon
  € 1.145,00
 • RotoPodo Compleet set incl. voetpedaal
  RotoPodo Compleet set incl. voetpedaal
  € 439,00

Pedicuremotoren

Pedicure motoren zijn er in verschillende soorten en maten. Het handstuk en de micromotor zijn de onderdelen die het meest en intensiefst gebruikt worden. Daarom is de keuze en aanschaf van een pedicuremotor erg belangrijk. De verschillende soorten technieken zijn: De droogtechniek, de nattechniek en pedicuremotoren met stofafzuiging. 
Een droogtechniek pedicuremotor is een eenvoudige pedicuremotor, bestaande uit een bedieningspaneel en een handstuk. Huid- en nagelstof dat vrijkomt tijdens de behandeling komt vrij in de lucht om uiteindelijk neer te vallen op het werkoppervlak.
Een nattechniek pedicuremotor is een pedicuremotor voor het zware werk, bestaande uit een bedieningspaneel met waterreservoir en een handstuk met een sproeimondje naast het freesje. Huid- en nagelstof dat vrijkomt tijdens de behandeling wordt meteen neergeslagen door het spraywater dat uit het sproeimondje komt. Tevens verkoelt het water het nagel- en huidoppervlak in behandeling.
Een pedicuremotor met stofafzuiging is een pedicuremotor voor het zware werk, bestaande uit een bedieningspaneel met vervangbare stofzak en een handstuk met een zuigingsmondje naast het freesje. Huid- en nagelstof dat vrijkomt tijdens de behandeling wordt meteen opgezogen door het zuigmondje op het handstuk en gevangen in de stofzak.

De voor- en nadelen de verschillende pedicuremotoren

Voordelen Droogtechniek: Simpel in gebruik en onderhoud, voordelig(er) in aanschaf, licht en handzaam formaat, daardoor prettig voor ambulant (zonder vaste plaats, rondgaand) werken. 
Nadelen Droogtechniek: Huid- en nagelstof komt vrij en wordt niet opgevangen, waardoor minder hygiënisch en slecht voor de gezondheid i.v.m. inademen van de stof. Huid- en nageloppervlak wordt heet tijdens de behandeling (feilen), daardoor is het minder prettig voor de klant en is er een langere behandeltijd, en minder aantal behandelingen per dag

Voordelen Nattechniek: Huid- en nagelstof wordt direct neergeslagen en kan worden opgevangen, daardoor is het hygiënisch en beter voor de gezondheid want inademen van de stof is niet mogelijk. Huid- en nageloppervlak wordt gekoeld tijdens de behandeling (feilen), daardoor is het prettiger voor de klant en is de behandeltijd korter, en meer behandelingen per dag.
Nadelen Nattechniek: Prijziger in aanschaf en het apparaat is groter en zwaarder.

Voordelen Stofafzuiging: Huid- en nagelstof wordt direct opgezogen en gevangen in de stofzak, daardoor is het hygiënisch en beter voor de gezondheid want inademen van de stof is niet mogelijk. Stofzak kan makkelijk worden weggegooid en vervangen en u hoeft geen water op te vangen.
Nadelen Stofafzuiging: Prijziger in aanschaf, stofafzuiging produceert geluid en het apparaat is groter en zwaarder

Pedicuremotor kopen?

Saloninrichting-kopen.nl biedt een professioneel assortiment in pedicuremotoren. Daarbij verkopen wij ook de stofzakken, losse handstukken, complete handstukken​, beschermbril, de handstuk spray en de handstuk houder. Dit staat allemaal onder het kopje losse handstukken en onderdelen.

 

Referenties

 • 15-01-2021 - Bedankt voor de snelle levering .zeer goed geholpen lees meer
 • 03-12-2020 - Prima geholpen. De flexibele opvangschaal was snel en correct geleverd....  lees meer
 • 06-10-2020 - Snelle en keurige levering. Ik ben heel erg tevreden. lees meer
Plaats een bericht
© 2018 - 2021 Lage prijzen | Saloninrichting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel