PodoMonium Wizard Draadloos Voetpedaal voor alle Pedicuremotoren zoals Podomonium , Orthofex , Podobreeze en meer

Artikelnummer: 510120-1
Artikel 15 van 15
€ 119,00 (exclusief btw)

Podomonium introduceert een draadloze voetpedaal  Wizard voor uw Pedicuremotor, dit draadloos voetpedaal Wizard past op alle Pedicuremotoren zoals alle Podomonium motoren en de Orthofex motoren & PodoBreeze , Hadewe Enz.

Zonder dat je Pedicuremotor omgebouwd hoeft te worden kan je nu zonder poespas een voetpedaal aansluiten op jouw favoriete pedicuremotor.

Ideaal is deze Wizard Voetpedaal , deze Wizard zet met één voet op de knop ( Voetpedaal) de Pedicuremotor aan of uit, u hoeft deze tijdens de behandeling niet ingedrukt te houden.

 

FREZEN WISSELEN:

Het wordt zo makkelijk om even snel een frees te wisselen , je drukt 1 keer op het voetpedaal en je motor gaat uit zonder met vieze handen aan de aan/uit knoppen te komen, hoe ideaal is dat!

De set bestaat uit een draadloos stopcontact die in een normaal stopcontact ingeplugd kan worden en een draadloos voetpedaal die afgestemd is op het draadloos stopcontact.

Het geheel komt met een duidelijke beschrijving (manual) PodoMonium Wizard Draadloos Voetpedaal voor alle Pedicuremotoren zoals Podomonium , Orthofex , Podobreeze en meer.

De Wizard wordt standaard met een geplaatste batterij geleverd ( knoopcelbatterij ) + 1 extra knoopcelbatterij als reserve

Review

© 2018 - 2024 Inrichting voor uw salon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel