Losse handstukken en onderdelen

Onder de losse handstukken en onderdelen verkopen wij de stofzakken, losse handstukken, complete handstukken, beschermbril, de handstuk spray en de handstuk houder voor de pedicuremotoren. 
De stofzakken zijn voor de pedicuremotoren met de stofafzuiging. Hier wordt direct het stof mee opgezogen en gevangen.
losse handstukken voor de pedicuremotoren zijn er om zelf te bepalen welke wordt gebruikt met de behandeling. Zo zijn er losse handstukken om eelt te verwijderen in verschillende groftes en verschillende voorstukken. 
Complete handstukken: Een complete set deelbaar handstuk met motor gedeelte en voorstuk met verschillende soorten systemen en met de sprayslang en spraymondje
De handstuk spray voorkomt droge lagers en het sneller verslijten van lagers, tevens houd u de spindel waar de frees in klemt in top conditie.
De handstuk houder het woord zegt het al, een houder waar de handstuk op geplaats kan worden en zo netjes weggelegd kan worden!
Beschermbril voorkomt dat er tijdens een behandeling nagels en schilfers in uw ogen terecht komen.

Vulfles is ideaal voor het vullen van het tankje van uw nattechniek pedicuremotor.

Losse handstukken en onderdelen kopen

Vindt bij ons de juiste onderdelen en handstukken wat u nodig hebt voor uw pedicuremotor. Wij hebben een groot assortiment, waarbij wij alles hebben voor de verschillende pedicuremotoren. Wij hebben daarbij ook een goedkoop assortiment. Kijk voor alle artikelen op saloninrichting-kopen.nl

Review

© 2018 - 2024 Inrichting voor uw salon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel