Frezen

Er zijn verschillende soorten frezen voor de manicures. Grof getande stalen freesjes gebruik je bijvoorbeeld op plaatsen waar veel materiaal moet worden verwijderd. Dit kan de verdikte nagels zijn. Fijn getande stalen frezen gebruik je om lichtere nagelsoorten te bewerken. Er zijn verschillende soorten frezen, de diamant frees, de keramische frees, de tungsten frees en de polijst frees. 

Verschil tussen de frezen

De diamant frees: Is een stalen frees, dat verhard is met een laagje diamantpoeder. Hierdoor is het freesje langer bruikbaar.  Deze diamant frezen zijn geschikt voor de bewerkingen van de nagels. 
De keramische frees: De keramische frezen zijn bijzonder hard en slijtvast en hebben een hoog effect. Doordat deze frezen een zachtere trilling hebben verhoogt dat het comfort bij de cliënt. Ze zijn ook speciaal geschikt voor mensen met een metaal allergie. Ze zijn zeer geschikt voor de kunstnagels.
De tungsten frees: Deze frees bevat absoluut geen nikkel. De tungsten (hardmetaal) frezen zij o.a. geschikt voor het behandelen van schimmelnagels. In de fijne uitvoering zijn ze geschikt als voorbewerking van de nagel.
Polijst frezen: Voor het polijsten van de nagel. Maar ook voor het afronden en de fijne nabewerking van de nagelranden.

Manicurefrees kopen

Een manicurefrees kopen kan bij saloninrichting-kopen.nl. Wij hebben diverse frezen voor een goedkope en betaalbare prijs. Neem een kijkje in ons assortiment!

Review

© 2018 - 2024 Inrichting voor uw salon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel