Balletnaalden

De balletnaalden ook wel blend naalden genoemdworden gebruikt bij het elektrisch ontharen volgends de blendmethode. De balletnaald is vervaardigs in twee fases, eerst een taps toelopende vorm met afgeronde punt en in de tweede fase is de uiterste punt spiegelglas gepolijst. Met deze naald kan de behandelaar nauwkeurig de follikel (ook wel eiblaasje genoemd) opening zoeken waarna de naald precies tot op de bodem van de follikel kan worden gevoerd. 

Twee soorten naalden

De gouden balletnaald is bekleed met 24 karaats goud. De 24 karaats gouden naald wordt toegepast bij klanten met een gevoelige huid en bij vermoeden van een kans op allergische reacties op RVS. Goud wordt onder anderen gebruikt voor bepaalde medische behandelingen en is daarom ook zeer geschikt bij het elektrisch ontharen. 
De stalen balletnaald is omwikkeld met 18/8 nikkelchroom zweeds staal. Dit staal wordt ook toegepast bij chirurgische instrumenten.Het uiteinde van de naald is onder de microscoop gepolijst. De stalen naald is ideaal toe te passen bij klanten met een sterke gezonde huid die goed op het ontharen reageren.

Balletnaalden | Blend naalden kopen?

Zoekt u professionele balletnaalden? Bij ons bent u op het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten naalden, van K2 tot K6. Heeft u blend naalden nodig voor het elektrisch ontharen voor bij u in de salon? Neem een kijkje op saloninrichting-kopen.nl.

Review

© 2018 - 2024 Inrichting voor uw salon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel