Frezen

Kies de pedicure frezen zo dat je er alle mogelijke werkzaamheden mee kunt verrichten. Grof getande stalen freesjes gebruik je bijvoorbeeld op plaatsen waar veel materiaal moet worden verwijderd. Dit kan zwaar eelt zijn aan de hielen, maar het kunnen ook verdikte nagels zijn. Fijn getande stalen frezen gebruik je om lichtere nagelsoorten te bewerken. Eeltslijpers zijn er in verschillende soorten. De veiligste en doelmatigste eeltslijper is die met een rubberen kap. Om deze kap kan een hoes van schuurlinnen worden geschoven. Dit schuurlinnen kan grof-, middel- of fijnkorrelig zijn. Deze eeltslijpers zijn uitermate geschikt voor de risicovoet.

Verschillende frezen

De diamant frees: Is een stalen frees, dat verhard is met een laagje diamantpoeder. Hierdoor is het freesje langer bruikbaar. Het diamant frees is uitermate geschikt voor nattechniek. 
De keramische frees: De keramische frezen zijn bijzonder hard en slijtvast en hebben een hoog effect. Doordat deze frezen een zachtere trilling hebben verhoogt dat het comfort bij de cliënt maar ook bij de pedicure. Ze zijn ook erg ideaal voor het verwijderen van eelt en ze zijn ook speciaal geschikt voor mensen met een metaal allergie.
De tungsten frees: Deze frees bevat absoluut geen nikkel. De tungsten (hardmetaal) frezen zij o.a. geschikt voor het behandelen van schimmelnagels. 
In de fijne uitvoering zijn ze geschikt als voorbewerking van de nagel, voor het polijsten.
Polijst frezen: Voor het polijsten van de nagel. Maar ook voor het afronden en de fijne nabewerking van de nagelranden. Kan gebruikt worden bij nattechniek.  

pedicurefrees kopen

Een pedicurefrees kopen? Bij ons vindt u verschillende soorten frezen. Zo kunt u uw eigen keuze maken wat u het prettigste vindt werken. 

Review

© 2018 - 2024 Inrichting voor uw salon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel